Vittnesbörd TV

Din fristående kristna kanal på youtube

Denna kanal är en helt fristående kristen kanal somtar upp frågor om kristendom och bibeln. Hela tanken är att berätta vad bibeln verkligen säger. Många människor i dagens samhälle vare sig dom tror på Gud eller inte, tror inte längre på bibeln eller historierna i den. Om ni har frågor eller tankar om bibeln och kristendom, skriv gärna i kommentarerna på kanalen eller skicka ett mail, så ska jag tillsammans med andra försöka förklara det ni undrar över.

Min utgångspunkt är även att ta upp saker som andra undviker att prata om.

Hoppas ni ska trivas och uppmuntras av kanalen och kom ihåg att ha en trevlig och kärleksfull ton emot varandra i kommentarsfältet.

Det står i Johannesevangeliet 3:17 : Gud har inte sänt sin son till världen för att döma världen, utan för att världen ska bli frälst genom honom.

Hoppas ni gillar kanalen och väljer att följa oss. Ju mer vi sprider Guds ord desto mer kommer vi tillsammans kunna dela vad kristendom och bibeln egentligen är och står för.

Kontakt

Följ oss på Facebook

Butik

Butiken är för närvarande stängd. Har inget klart datum för nyöppning än, men återkommer när vi vet mer.Copyright @ All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera