Vittnesbörd TV

Vittnesbörd TV

Din fristående kristna kanal på youtube

Aktuell Info om kanalen mm.

2019-10-13

Nu har jag börjat producera klipp igen, det kommer bli en del möten, predikningar, en resa till Israel mm nu under 2019. Jag är också glad att presentera en ny sponsor av kanalen. För mer info om det och hur du blir sponsor tryck på knappen "sponsorer".


Om ni har böneämnen eller förslag/förfrågninga är mailen fortfarande tillgängligt till detta ändamål dyngnet runt. Allt som skrivs läses bara av mig och ingen av mina reportrar, eller några andra medarbetare. Allt är helt konfidentiellt. 


Jag vill passa på att tacka alla tittare för att ni väljer att följa det jag gör och för alla mail och förtroenden som jag fått genom åren av er och som fortsätter komma in av olika människor med behov av förbön, samtal mm. Min kanal är till för alla som tror på Jesus Kristus, tillsammans kan vi förändra världen! Låt oss stå enade, inte splittrade och inte som olika länkar. Låt oss tillsammans bilda en kedja av alla kristna.

Vart ni än är eller vem ni än är, ÄR NI viktiga för Gud. Glöm aldrig det!


Glöm inte att trycka på prenumerera på youtube kanalen.


Mvh

Kjell Henricson

Vittnesbörd TV


Om kanalen

Denna kanal är en helt fristående kristen kanal som tar upp frågor om kristendom och bibeln. Hela tanken är att berätta vad bibeln verkligen säger. Många människor i dagens samhälle vare sig dom tror på Gud eller inte, tror inte längre på bibeln eller historierna i den. Om ni har frågor eller tankar om bibeln och kristendom, skriv gärna i kommentarerna på kanalen eller skicka ett mail, så ska jag tillsammans med andra försöka förklara det ni undrar över.

Min utgångspunkt är även att ta upp saker som andra undviker att prata om.

Hoppas ni ska trivas och uppmuntras av kanalen och kom ihåg att ha en trevlig och kärleksfull ton emot varandra i kommentarsfältet.

Det står i Johannesevangeliet 3:17 : Gud har inte sänt sin son till världen för att döma världen, utan för att världen ska bli frälst genom honom.

Hoppas ni gillar kanalen och väljer att prenumerera på mig. Ju mer vi sprider Guds ord desto mer kommer vi tillsammans kunna dela vad kristendom och bibeln egentligen är och står för.

Följ oss på Facebook

Kontakt

Butiken är nu öppen!

Den redliges bok del 1 finns nu att köpa. Dock finns inte vår bok Jättarna i Sverige och Bibeln till försäljning just nu. Men vi jobbar på att få ut boken igen med ett nytt tryckeri. Just nu är butiken väldigt begränsad, men det kommer komma upp  mer allt eftersom.Copyright @ All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera